30.000 lánykérés egyetlen héten

30.000 lánykérés egyetlen héten

Ez a cikk férfi testvéreimnek szól, akik hamarosan letérdelnek az élet nagy kérdése előtt. 30.000 elszánt pasas nagy pillanata érkezett el, hiszen az év végén a titkos eljegyzések hete következik hamarosan. Íme néhány tipp, hogy hogyan kerüld el a kliséket.

1. Kislánykoruk óta tudják…

Minden harmadik nő csalódik a lánykérést illetően. Hogy miért? Úgy érezheted, hogy számodra már maga a döntés meghozatala óriási előrelépés, mégis a nők erről a pillanatról álmodoznak kislánykoruk óta. A nők 68%-a évekkel később is fel tudja idézni a lánykérés szövegét, szóval gyakorolj! Ezek a mondatok legyenek tökéletesek, hiszen a párod még az unokáitoknak is ezt fogja mesélni!

2. Térdre!

A nők 49% százaléka úgy érzi, hogy a lánykéréshez hozzátartozik az, hogy a férfi letérdel a nő elé. De gondoskodj a megfelelő helyszínről és elsősorban ne magadra gondolj. Lehet, hogy számodra hatalmas élmény egy lelátón szurkolni kedvenc csapatodnak, de a nők mindössze 10%-a lenne boldog attól, ha egy meccsen kérnék meg a kezét. Még ha egy hülye filmben ezt is láttad.

3. Lesifotós

Bérelj fel egy fotóst vagy egy videóst, hogy lekaphassa a momentumot, amikor kedvesed kimondja az igent. Ügyelj arra, hogy a fotós ne legyen útban vagy látható helyen, így nem dönti romba a meglepetést.

4. Gyűrűzd meg – de honnan tudod a méretét?

Ha nem tudod a pontos gyűrű méretét – márpedig ennek igen elég csekély a valószínűsége – szerezd meg titokban az egyik gyűrűjét, amit a gyűrűsujján visel. Ez alapján méretet tudnak venni, így az biztosan nem fog sem lecsúszni, sem szorítani. Gondolj arra is, hogy a kisebb, vékonyabb ujjakra keskeny gyűrű, a hosszabb, szélesebb ujjakra vastagabb gyűrű illik.

A barátnő

“Az ellenséged a legjobb barátod.”
– tartja a mondás.

Most tehát köss tűzszünetet a barinővel. A méret titkos megszerzésének legjobb módja ugyanis a barátnő bevonása. A barátnők sok mindent tudnak egymásról, de ha ezt mégsem, kérd meg, hogy vigye el a párodat gyűrűt próbálni csak úgy viccből. Itt kapni fog egy pontos méretet, amit aztán neked továbbít. Fontos, hogy ez a barátnő közel álljon a párodhoz, olyasvalaki, akivel nem furcsa még egy ilyen helyzet sem. Plusz a titkos eljegyzés megszervezéséhez és a párod gyanújának lekezeléséhez is nagyszerű tettestárs.

30.000 – “irdatlan veszteség”

A Facebook adatai alapján ennyi magyar férfit érdekel az eljegyzés, mint téma a böngészési és cikkolvasási szokásaik szerint. Az adatokat a  Social Daily  kotorászta ki a Facebook rendszeréből. Úgyhogy, ha hinni lehet a kor hálózati matematikájának, iszonyú vérengzés következik a nőtlen pasik és nők piacán…

 

Forrás: https://ceremoniamester.cafeblog.hu/2014/12/08/30-000-lanykeres-egyetlen-heten/