Így tedd tönkre a lánykérést

Így tedd tönkre a lánykérést

Leendő vőlegények, az alábbiakra figyeljetek!

1. Tervek nélkül bele se fogj!

Ahogy az esküvő is előre kitalált forgatókönyv szerint zajlik, úgy a lánykérés sikeréhez is szükség van arra, hogy megtervezd a részleteket. Ki kell találnod, hogy hol teszed fel a nagy kérdést, milyen indokkal hívod oda a párodat, ha szeretnél az adott helyszínen valamilyen dekorációt, kiegészítőket, azok hogyan fognak odakerülni, és főleg nem árt párszor elpróbálnod a szöveget, amit mondani fogsz, mert a nők többségének az elhangzott szavak többet érnek minden romantikus körítésnél (de azért tegyél ki magadért ezen a téren is).

2. Gyűrű nélkül nincs eljegyzés

Valószínű, hogy nem a kapcsolatotok első hetében kéred meg a kedvesed kezét, így nincs olyan, hogy nem volt idő gyűrűt venni, bármennyire is szeretnéd már feltenni a nagy kérdést neki, semmi nem fog azon a pár héten múlni, amíg megtalálod a megfelelő ékszert. Az anyagiak sem képezhetnek akadályt, ha nincs rá sok pénzed, akkor válassz egy szerényebb darabot, amit esetleg később egy exkluzívabbra cserélhetsz, de fontos, hogy a párod érezze, a lehetőségeidhez képest igyekeztél, hogy egy méltó gyűrűvel jegyezhesd el.

3. Ne kürtöld világgá idő előtt!

Érthető, hogy ha már elhatározásra jutottál, szeretnéd megosztani másokkal is a terveidet, de legyél óvatos! A párod barátnőit kizárólag abban az esetben vond be, ha szükséged van az együttműködésükre valamiben, különben könnyen oda lehet a meglepetés, anélkül pedig nem lesz az igazi!

4. Letérdelni ciki?

Vannak dolgok, amelyek még a modern lányok szívének is kedvesek, ilyen például, ha térden állva kérik meg a kezüket. Még ha nem is vagy egy lovagias típus, ez egyszer tegyél kivételt, így még szebb lesz a gesztus, a párod pedig biztosan értékelni fogja!

5. Kőszikla-effektus

Bármilyen macsó típus is vagy, a lánykéréskor ne rejtsd el az érzéseidet! Ha meghatódtál, mutasd ki nyugodtan, ez egy nagyon bensőséges pillanat egy pár életében, az örömkönnyeket nem kell szégyellni, ettől nem fogsz férfiatlannak tűnni, sőt, a párod látni fogja, hogy valóban tiszta szívből komolyan gondolod a szavaidat.

6. Lányhoz az eljegyzést!

Nagyon fontos, hogy a lánykérés tervezésekor vedd figyelembe a párod személyiségét! Ha szereti a romantikus, bensőséges helyzeteket, akkor eszedbe ne jusson nagy nyilvánosság, de akár egy családi ebéd alkalmával sem megkérni a kezét, mert előfordulhat, hogy kínosan fogja érezni magát. Ha viszont szereti a felhajtást, akkor akár a baráti társaság előtt is felteheted neki a kérdést, ahol azonnal, élőben söpörheti be a gratulációkat.

6+1 Csak légy önmagad!

Nem kell feltétlenül fényűző lánykérést varázsolni és olyan szerepbe kényszeríteni magad, ami teljesen távol áll tőled. Az igazi akkor lesz a pillanat, ha látszik, hogy készültél rá, hogy örömet akartál szerezni, hogy komolyan gondolod a feltett kérdést, és hogy őszintén elmondod neki, hogy mit érzel iránta.

forrás: https://ceremoniamester.cafeblog.hu/2015/08/31/igy-tedd-tonkre-a-lanykerest/